top of page
Foto van schrijverAnita Neve

Over je LinkedIn profielfoto

Misschien heb je het mij al eens eerder horen zeggen: een professionele profielfoto is onze beeldmaatschappij superbelangrijk. Wil je jezelf on- of offline professioneel presenteren, op LinkedIn, op je CV, op je website, dan kan een vakantiekiekje of een foto van vijf jaar terug echt niet meer. Dat geldt trouwens ook voor Facebook, Instagram, X of Threads.


Anno 2024 willen we bovendien foto’s die authentiek overkomen en liever niet al te geposeerd zijn. Een paar do’s en don’ts: Zorg dat je in een positieve bui bent, denk aan een open lichaamshouding, vriendelijk lachen is wel aan te raden, zorg voor kleding die bij het doel van de foto past. Een goeie fotograaf let hierop en helpt je hierbij. Verder wordt hoe je overkomt op een foto ook beïnvloed door zaken als belichting, setting, beeldperspectief enzovoorts.


Om bij de tijd te blijven is het verder belangrijk dat je toch wel 1 keer per jaar je foto’s vernieuwt. En juist de zomer is hiervoor de ideale tijd omdat we er dan op ons best uitzien. Afspraak maken? Meld je aan via het inschrijfformulier op deze site.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page